looking for unique and personalized gifts???

Monday, January 5, 2009

irfan berjumpa pak long

kami bertolak balik teluk intan lepas sembahyang jumat 26 dec 08... sampai teluk intan dah petang la kan...

irfan pulak asyik cakap nak jumpa pak long syamil (cousin aku)...dari rumah lagi dah bising...bila sampai teluk intan, pak long nye la yg di cari dulu...bila tak jumpa di ngadu kat aku apk long tak de...heheheh....

kebetulan hari tu, cuman (pakcik aku) sekeluarga ajak parents aku pegi manjung...rumah ciksu(makcik aku)...ciksu ni ibu kepada syamil...memandangkan irfan nak sgt jumpa pak long syamil nye tu, kami pun pegi la manjung malam tu....kami bermalam kat manjung la...

bukan main seronok la si kenit ni....sampai tak nak tido nak main ngan pak long...

pak long melayan irfan main remote control car...


berebut pulak ngan pak long


turn mr. irwan pulak melayan irfan


pakcik2 irfan yg lain pun nak join...irfan ramai pakcik dan makcik..semua kecik2 lagi...aku yg paling tua antara sepupu2 aku...lepas tu adik aku yg no 2...so sepupu aku ramai yg kecik2 dan masih sekolah lagi...dan irfan mmg seronok la...ramai geng yg melayan dia



mr. irwan yg dah kebosanan tak tau nak buat ape...ahaksss






written by,


9 comments:

mrs khairul said...

patutlah irfan suka nak jumpa paklong dia..ghupanya paklong dia kecik lg...ye la kan wanie..budak2 ni sonok la kwn2 jumpa geng yg lebih kurang baya diorg..wanie ni cousin plg tua???hehheh..niza nya cousin plg tua dh nak bermenantu pun....

eija28 said...

ooo....nielah dia pak long irfan erk...eija ingatkan besor sgt pak long irfan...

Mimi~Najeeb said...

sepupu wanie kecik lagi ye? mesti wanie antara yg paling besar antara semua sepupu..
seronok tgk Irfan dok main2 dgn pak long and gang..pandai berkawan2 irfan nih walopun budak besar dr dia :D

eMMa@iKKa said...

oit!!! muda lagi pak long Irfan..best lah Irfan ada uncle muda..nanti bila dah besar skit mesti lagi ngam..nanti mesti boleh gie jalan-jalan plak dgn pak long kan..kan...

Nurhayati said...

pak long dia pun comel cam dia gak rupanye.. sama la cam Zara suka balik my parent hse leh jumpe maksu dia yang tak bape nak mak2 lagi.. sbb tonet cam dia gak..hihihi

Puan Iza said...

oooo ini lah pak long irfan....kecik lagi. Ingatkan dah besar panjang :-). Bolehlah wat geng dgn irfan nie....

Sham Ummi Echa said...

re : daku guna sos prego dlm tin tu jer..sonang..

p/s : wanie..leh ajar x cemana nk paste signature tu kt blog..x reti ler..

farah amoi said...

wanie...
samat tahun baru hijrah & masihi
hihihi
ingatkan paklong irfan tuh besar ler
rupenye dak-dak kecik semua

ooo
wanie antara sepupu yg besar yea..
patut ler....


ooo..irfan dah puting free
bagus le
daNi gwe yg x tau bile nak putting free nih

mrs hafiz said...

nampak mainan gini sure berebut punya kan..
anak bujang la katakan.. :)