looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, January 6, 2009

happy birthday abah

hari ni birthday abah...

so entry ni irfan buat khas untuk abah la ye...kasi chance la...

to..


Happy Birthday abah yg ke 2?...semoga panjang umur dah dimurahkan rezeki selalu....terima kasih kerana menjaga dan menyayangi kami selalu...

abah balik keje awal tau hari ni...nanti balik keje kita celebrate sama2 ye...tapi takde la special sgt....tapi mama kata nak masak special untuk abah bila abah balik keje nanti....tapi mama tak nak bagitau...surprise kata nye...tak pun abah yg nak belanja kami?...hehehe..birthday abah, tapi abah yg belanja makan..boleh tak macam tu?

irfan tak pandai jiwang2...tapi satu je irfan nak cakap....irfan dan mama sayang sgt2 kat abah...nanti abah balik irfan kiss kiss abah byk2 ye...tapi abah jgn la kiss kiss irfan byk sgt sampai irfan nangis macam abah selalu buat tu...irfan tanya mama, mama pun nak kiss kiss abah byk2 ke?...mama kata hari2 pun kiss kiss byk2..ooppssss...tercerita pulak...nanti mama marah pulak..hehehe...

irfan nak nyanyi pulak..mama dah ajar...

"Happy birthday to you...Happy birthday to you...Happy birthday to abah...Happy birthday to you"...


We will always luv u abah...


from








17 comments:

oliole said...

happy birthday
semoga panjang umur dan umur rezeki
sukses dalam apa yang dilakukan...

iwan said...

TQVM Irfan & Mama..
Sahdu abah baca... huhuhuhu..
dah la tengah meeting ni.. tetiba kuar air mata..
TQVM kerana membuatkan hidup abah lebih bermakna...
Luv both of you forever..

mama-ⓘⓔ said...

hepi beday..

semoga menjadi suami yg baik & setia..(wahh,dlm maksud tu..ekeke)

►My mom pon beday arini...

Cik Puan Mimi said...

to abah irfan, semoga panjang umur dan murah rezeki dan berbahagia dengan isteri dan anak2..

wanie, tahun ni tak de kek ker?? tahun lepas kek kamera dslr kan???

Sham Ummi Echa said...

hepi besday abah irfan..
mlm ni dpt kiss kiss byk2 dr mama n irfan..hehehhe

PerantauSepi1306 said...

epi besday ! semoga abah irfan panjang umur, murah rezeki serta berjaya dalam apa jua bidang yang dilakukannya.. :D

tul ke depan tu no 2*, ekekekeke

eMMa@iKKa said...

Salam Ulangtahun buat abah Irfan!!! dr Ikka & Co!!Semoga pjg umur dan di murah kan rezeki selalu!!.:)

Puan Suhana said...

hepi besday to abah irfan!!! moga hepi sokmo...

yantz-yeem said...

hepi birthday mr.irwan...amboi pandai irfan ddicate tuk abh dia eks...

Mama Mya said...

hepi besday to abah irfan.. semoga panjang umur n di murahkan rezeki..

eija28 said...

happy besday to abah irfan
moga panjang umur dan dimurahkan rezeki.....
wanie...besday hubby ko selangs atu hari jerk dgn besday hubby eija....

Eija Sam a.k.a Purple 28 said...

eh eh...eija28, nama pun sama ngan kiter...birthday hubby kite pun selang satu hari...esok besday dia...

anyway happy birthday to abah irfan

Hirda Ibrahim said...

eppy bday abah irfan! :)

biasa le tu kan? dh mama x kerja, abah le kena belanja..hehehe..

x kisah mkn kat mana2 kan, janji celebrate ber-3. the thoughts that counts... :)

Mimi~Najeeb said...

happy birthday to abah irfan. moga panjang umur dan dimurahkan rezeki..
Irfan nak kasi hadiah apa kat abah?

NAEMAH said...

alalala....sweet nye gmbr laga idung tuh...anyway eppy besday to abah irfan...

arine said...

hepi besday to abah irfan! Semoga pjg umur, murah rezeki dan dpat belanja ifran & mama irfan selalu. hehehe..

abah irfan dah syadu tu, sbb entry ni mama irfan create cute sgt kan!

atty's said...

selamat hari jadi utk asben wanie..semoga murah rezeki..selalu dan sehat selalu