looking for unique and personalized gifts???

Thursday, January 8, 2009

second day di taiping

lepas breakfast, irfan ajak pegi swimmimg...dia kan mmg pantang nampak swimming pool ni...

layan gambar2 mr. irwan melayan si irfan ni swim



irfan sebenarnye takut naik slide yg gelung ni..mana2 slide gelung camni dia mmg tak nak naik..walaupun kat playground..setelah dipujuk2, akhirnye nak jugak dia turun slide ni

lepas ty dah seronok..main slide ni je

swim2






lepas mr. irwan bawak si irfan kat mushroom ni, dia terus jadi takut...dah tak nak swim.."akuutt...akutt"


melekat ngan acu..tak nak swim..siap ajak balik lagi


aku pun bawak la irfan balik bilik...lagipun irfan dah menggigil2...air swimming pool mmg sejuk sgt...aku masuk kejap pun dah menggigil..bila dah mandikan, siap2 kan irfan, dia sibuk nak swim balik...adoii la

oooppss lupa pulak...lepas breakfast, sebelum balik chalet, kami pegi la bukit larut..konon2 nye nak naik bukit larut la...cadang nak naik jeep naik bukit larut tu...takkan nak jalan kaki kot..ngan si irfan lagi..parents aku mesti la tak nak punya...bila nak beli tiket nak naik jeep, dah habis pulak..baru nak pukul 9 time tu..awal betul dia habis...tak jadi la naik bukit larut..sebenarnye mr. irwan yg beriya nak naik bukit larut tu...

tak dapat naik, bergambar kat sini pun jadi la










written by,

8 comments:

lieya_latif said...

senyum lieya tgk pic kat sini....hepi tul si irfan.....tergelak besar dier....mesti kecut kaki tangan dok berendam tu.....

biase laa wanie, kite dah rase sejuk, budak tahan lagi...asalkan dpt main air......sanggup tu sejuk2 pun....

eija28 said...

BESTNYER IRFAN MANDI POOL....siap naik gelung tu....wanie kat bkt larut tu best tau...eija dulu pernah ke sana mase bujang2 dulu...tp skrang byk dah baru erk kat situ....

Mimi~Najeeb said...

seronoknyer swimming pool nih...siap ada slide gelung2 lagi...nampak ceria Irfan kt situ..

Mama Mya said...

express nie saya dah ketinggalan ketapi hehehe

bestnye irfan mandi pool.. tempat dia pun cantik..

atty's said...

happy irfan mandimanda

elly said...

salam kenal...

Aza...As :) said...

beesttlaahh tgk irfan main slide tuu :)...happy gileerr nampak...yeerlaahh..mula2 takut lah lagi nak naik slide tu...once dah naik...tak mau turun pulak kaann??? :)

SaDi said...

apa lagi... boleh laaa masukkan irfan kelas swimming :)