looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, January 28, 2009

ke dino track

ke mana ye kami naik lrt?..kami ke klcc je...boleh je drive ke klcc tu..tapi nak bawak irfan merasa naik lrt...

sebenarnye..kami bawak irfan pegi dino track dan petrosains...saya dah book awal2 tiket nye...harga tiket combo petrosains dan dino track tu rm15 untuk dewasa..kanak2 bawah 4 tahun percuma..

mula2 kami masuk dino track dulu...tapi si irfan belum masuk lagi dah menangis2 takut...siap nak berdukung je...takut kat dinasour...kat pintu masuk ade kepala dinasour...dari jauh dah nampak...irfan siap berhenti jauh2 lagi..tak nak jalan ke petrosains sebab takut

bergambar pun takut...


bila dah massuk dino track tu lagi la irfan takut...peluk kuat2 tak nak lepas..kami nak tgk2 pameran pun susah...

ade satu tempat kat dino track ni untuk bergambar dan menari bersama dinasour...heheheh...alaa...kita cuma berdiri depan camera, pastu imej kita masuk la dalam computer yg ade dinasour...lepas bergambar boleh terus email gambar tu ke email sendiri..

antara gambar2 nye...kualiti tak cantik sgt la..guna webcam je kot..jadi la


tgk la si irfan...nak berdukung je sepanjang dalam dino track..tak leh nak letak sekejap pun..


kat dalam gambar atas tu masih ade botol air bob the builder irfan..perasan tak...bila masuk petrosains, dah takde..dah tercicir..careless betul saya ni..mane tak nye..mana nak pegang handbag, botol air, dukung irfan lagi..pastu nak bergambar2 pulak..hehehe

saya rasa botol air irfan tu tertinggal kat dino track..cuba tgk gambar ni..masa tgh bergambar, sangkut botol air kat pagar tu...lepas tu terlupa nak amik balik la tu...ish ish ish..


nasib baik la irfan dah tak kisah sgt ngan botol air dia tu...kalau tak jenuh la nak memujuk dia...kalau dulu, tu la botol air kesayangan dia..org lain tak leh pegang...tgk pun tak boleh..punya kedekut..tapi sekarang dia dah tak heran ngan botol air tu...kena beli yang lain la nanti

sempat jugak irfan godek2 benda ni


sekejap la kami kat dalam dino track tu..menarik jugak dino track ni sebenarnye...tapi irfan asyik merengek takut je, terpaksa la keluar awal..







written by,

5 comments:

fazemy said...

Dulukan time klcc ni baru bukak..cikgu wat rombongn pergi petrosains ni..pastu berlagak taknak pergi..apa kelas rombongn ke klcc je. ahaks. pastu kan skrg ni dh tua2 tringin sgt nk masuk petrosains tu. tp bila ajak husband..dia kata mcm bdk2. huwaaa...nk masuk jgk tgk dinosour tu. haha. nk kena tggu ada anak besar irfan ni dulu agaknya baru boleh amsuk situ. heee

yantz-yeem said...

mcm gaya x boleh nak bwk aqil le ke sini...dah sah2 aqil pon cam irfan takutttt...sbb dah tau dah pangai aqil n irfan nie bih kurang sama jek....heheheheh tp cam bets la wani...x tau pon pasal dino nie...heheheh mmg btul2 ketinggalan!!!!

Hirda Ibrahim said...

bestnya...
hardy suka kalu dinosaour2 ni...

sian hardy x pernah jejak klcc...
ye la mama & daddy dia, malas nk pi jauh2. pi shopping mall dekat2 je..LOL

arine said...

wah sonoknye! kalu aqim masuk tak tau la ape cite nye!

AyangAizul said...

best gak ek... leh bwk Adeef g sana la. Adeef suker la tgk menatang2 nih.
dah lama tingin nak bwk Adeef g aquaria skali ngan ptrosains tu la tp tak nyempat2 jer smpai ari neh....