looking for unique and personalized gifts???

Thursday, January 29, 2009

terus ke petrosains

lepas keluar dari dino track kami terus masuk petrosains pulak...alaa sebelah je pun...

lama betul saya tak masuk petrosains ni...last masal belajar kat um dulu...byk dah berubah..dah makin cantik dan best...irfan pun seronok bila dalam petrosains...walaupun mengantuk, tapi ditahan2 jugak sebab nak main kat dlm tu..main je la si irfan ni tau..


si irfan cuba nak amik kereta tu..wakakaka


semua benda dalam tu dia nak main..tak padan dgn kecik..."nak men nak men"


main kapal terbang dgn mr. irwan..time ni jenuh nak memujuk dia pegi tempat lain pulak


yang ni pun irfan suka.."men ball men ball" katanye..bila kita pegi tempat lain dia berlari balik ke tempat ni..


bergambar ngan kereta racing pulak..macam2 games ade kat section ni...siap ade game racing kereta lagi...mr. irwan try semua


bergambar dgn muka hensem irfan


peace ngan abah pulak


masa ni dah nak balik dah..irfan buat aksi2 peace lagi



kita suh tgk cermin, dia pegi cium pulak cermin tu..


nasib la kami dah book tiket awal2, dah pegi pagi2...masa kami keluar dari petrosains tu ramai betul org tgh beratur nak beli tiket...masa tu dlm pukul 2 lebih...keluar2 je dari petrosain irfan terus zzzz...lama dia menahan mengantuk dalam petrosains tu.....









written by,

8 comments:

Eisha said...

comelnye irfan wat peace gerammmnye...

~~ciklinn~~ said...

wah syioknyer gi jalan2.... akak takpernah lagi sampai ke petrosain tau...

seronok tgok irfann ha mcm2 gaya dia buat...pandai sayang diri sendirikk yerkkk...... hahhaha

Hirda Ibrahim said...

alaac cute.. dh pandai buat peace!!

sungguh ensem irfan pakai jam. hardy dh x mo pakai pulak now.

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

amboi irfan dah pandai buat peace. pandai lak tu posing

:: p R i n c E s S _ N :: said...

omg..irfan so cute...pic last tu sgtt comey...

farah amoi said...

dah lama tingin nak ke situ
tp x penah tercapai impian ku

fazemy said...

sronok betul..

SaDi said...

cutenyee dia... cium cermin yek.... mmmuuuuaahhhhh kat pipi dia... :D