looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, January 20, 2009

aktiviti di hari minggu

weekend lepas kami takde ke mana2 pun..sabtu kami dok rumah je..mengemas rumah...ahad pulak macam biasa pagi2 lagi mr. irwan dah keluar pegi main basikal...

petang mr. irwan ajak balik kg sri aman...tujuan utama nye ialah....nak make up kan basikal kesayangan nye tu..huh...

satu petang mr. irwan menghabiskan masa make up kan basikal...dengan adik dia la..nak cat basikal je pun..tapi berjam2..ye la...nak cabut basikal dia tu yang lama...cat nye sekejap je...aku jadi tukang tgk je la..dan irfan pulak jadi tukang kacau...

gambar masa mr. irwan tgh berusaha bersungguh2 nak cabut basikal takde pulak...tak bawak camera pulak..hiksss

sebelum di make up kan..gambar dgn model nye sekali la


selepas di make up


cuba tgk ape beza nye?...









written by,

8 comments:

Hirda Ibrahim said...

cat rim ek?

fazemy said...

cat rangka basikla tu kan. nmpk dr warna krim jd warna putih. ke sbb imej pencahayaan je tu? hu

Willie said...

beza kaler

Cik Puan Mimi said...

kira macam beskal baru la ni.. heheh

Puan Iza said...

Cat beskal ek..pastu tukar kaler yg dekat tayar blkg tu kan...dari kaler putih ke itam ek?.... tul ke? hehehe

mama mya said...

cat rangka, cat tayar huhuhu yg pasti cantik hehehe

SaDi said...

bagus berbasikal... kalau nak tau... sadi tak tau naik basikal... huhuhuhuhuhu :P

Lina said...

salam..lina org baru masuk link akak...ske baca blog akak yg simlpe tp sgt menarik untuk menarik lina baca .......
beza basikl ni....1..tayarnya kilat da x kilt..coz kuar rumh kan..hi3
pastu no 2..kt tmpt ddknya da rendah....
no 3 pulak...kt bhgian blkangnya pulak...tp kiri dan kanan yg asal warna krim..dah jd warna itam....
body tu mcm x tukr...coz chyanya terang sgt..tu yg x leh nmpk sgt..ke mta aku yg rabun warna ek..hu3..betol x kak??