looking for unique and personalized gifts???

Thursday, January 15, 2009

terasa nak buat kuiz

me terasa nak buat kuiz la...asyik join kuiz2 org je..it's time untuk bagi hadiah kat reader blog ni pulak..

tapi korang tunggu ok...rajin2 la jenguk sini...mungkin dalam bulan ni atau awal bulan 2 saya publish kuiz...bila tu belum ditetapkan lagi ye...

kenapa lewat sgt keluarkan kuiz...sebenarnye saya tgh cari sponsor hadiah kuiz...ade sesiapa nak sponsor ke? hahahah...macam best sgt je hadiah tu...takde la se best mana pun...

so..korang tunggu ok.....









written by,

11 comments:

Mrs. Hasanif said...

yeyeye..x sabo nak tggu..harap2 ada la rezeki aku...

blog aku pun sunyik tanpa kuiz..pasalnya la ni nz sgt..xde masa nak pk kuiz itu...

Mimi~Najeeb said...

yeay...x sabarnyer...semoga ada rezeki ku ..ameenn

atty's said...

yeah..kty tunggu..

~~ciklinn~~ said...

heeehehe akak tunggu key

Cik Puan Mimi said...

kak mimi pun tak sabar nak join..harap2 ada rezeki :)

Puan Iza said...

yahooo nnt wanie nak wat kuiz...tak sabar rasanya nak join kuiz ni :-)

Akan ku tunggu.....

SaDi said...

buat tau.... nnt sadi pun nak try... mana laaa tau... kalo menang... huahuahua :D

Zanna_MamaBatrice said...

sila sila sila
wanie....silaler buat kuiz
akan ku pastikan ku join kuiz wanie tu..tp menang belum tentu ler....

azie(mama auni& erin) said...

aku suker klu kuiz2 nie...heheeh tapi nasib xmenyebelahi...mmm nk try la
cepat wanie

fazemy said...

Ada hadiah ke nih?Wahhh bestnya..

lieya_latif said...

akan ku tunggu dengan penuh kesabaran....

wanie, bagi soalan senang2 tau he he he