looking for unique and personalized gifts???

Sunday, November 9, 2008

aktiviti di hari sabtu..

kebelakangan ni aku rasa tak berapa sihat...sakit kepala la...every day ok...sampai nak tido mlm pun susah...

sabtu lepas kemas2 rumah, masak, lunch, m. irwan ajak keluar...nak beli brg2 sikit...diapers irfan pu dah nak habis...lagi pun mr. irwan nak pegi print gambar customer dia kat hartamas...lepas hantar print kami pegi tesco dekat the curve tu...kepala aku masih sakit masa tu...so shopping pun nak cepat2 je la...

lepas ke tesco, pegi ikea pulak...mmg tak sah kalau ke area tu tak singgah ikea...mr. irwan mmg suka sgt ke ikea ni...saje cari2 idea utk decorate rumah yg tak di decorate2 sampai skarang....kehkehkeh...aku rasa mr. irwan tak puas kot jln ikea...sebab aku nak cepat je..kepala makin sakit....setiap kali ke ikea mesti ade benda yg dibeli...tapi barang kecik2 je la...

lepas ikea, kami ke hartamas balik..nak amik gambar yg dihantar print tadi....makan dulu kat kedai mamak selang 2-3 kedai dari kedai gambar tu....lepas tu berkejar la mr. irwan nak balik kg sri aman...nak tgk bola...arsenal vs mu....

sempat jugak la tgk second half...puas hati mr. irwan bila mu kalah...mlm kang nak balik kg sri aman lagi...nak tgk bola lagi..chelsea mlm ni...mr. irwan peminat setia chelsea...


3 comments:

SaDi said...

nice wallpaper :)

mamaaina said...

Wanie,
sama lah kita minggu nie kepala macam nak pecah..berdenyut2 macam migrain...setiap hari telan penadol....sib baik nie dah ok sikit.

Cik Puan Mimi said...

wanie selalu sakit kepala ker.. mungkin stress kot..

re: tak pe wanie, nanti ada rezeki kita jumpa lagi.. wanie pergi tak bash hardy nanti?? kalau pergi, boleh la kita jumpa