looking for unique and personalized gifts???

Monday, November 10, 2008

birthday bash mia & mija

aku sebenarnye tak confirmkan kat lieya nak attend birthday bash mia & mija ni...takut kalau dah confirm tetiba mr. irwan ade hal kang susah pulak...pagi ahad tu mr. irwan pegi main basikal...aku takut tak sempat pulak...tapi mr. irwan ajak pulak pegi...so pagi2 ahad sms lieya beritahu nak attend birthday bash mia & mija...

kami sampai dah pukul 2...lewat sikit la...mr. irwan balik dari main basikal pun dah kol 12...kepenatan dah dia...terlepas la cake cutting....gambar pun tak byk snap....

meriah birthday bash mia & mija ni...ramai yg dtg...birthday princesses pun comel sgt dgn gaun dia...sampai2 je irfan mood tak berapa ok...baru bgn tido....

kami yg baru lepas makan


siap ade banner lagi tau..cantik


goodie bag...dah kosong dikerjakan irfan


bersama birthday girl..comel kan diorang

gambar kurang memuaskan...aku malas pulak nak edit...mesti mr. irwan bising bila tgk gambar tak edit ni

9 comments:

Hirda Ibrahim said...

a ah, wanie sampai kami dh nk balik pun. kami nk pi kenduri pulak lepas tu, tu yg kena gerak awal skit tu..
irfan nampak tinggi la wanie. makin ensem... :)

Cik Puan Mimi said...

tu la masa wanie sampai jer, kami pun dah nak gerak balik, maklum ler dah lama kat situ, nak pergi alamanda plak lepas tu

lieya_latif said...

wanie, terima kasih yeak sudi mencemarkan duli dtg majlis kami yg tak seberape tu....harap maaf laa kalo ade yg terkurang yeak.....he he heh e he

lame tul tak jumpe irfan...betul le makin tinggi irfan...ensem lak tu...rasenye bile besar...irfan tinggi nie...

btw, thank for the pressie.....ckp mekasih kat mr irwan yeak....seb baik ahad tu die nak join bash kami he he he he he

Zanna_MamaBatrice said...

wah...wanie pun join gark besday bash princess lieya tu yerk..
meriah erk...
jeles tau...bila ler nak dpt peluang jumpa wanie & irfan tau...

yantz-yeem said...

wah irfan pi birthday girlprends eks.....mkn byk x irfan?ke mak pak nyer mkn byk?hehehehe..
wani sakit2 kpla tu ada apa-apa ke?

Ayong said...

wanie..kita dpt jumpa kejap je kan??

re:betul2 nak order ke?? kalau yg cadbury..RM35 termasuk kos pos.

eija28 said...

eija nampak wanie mase nak parking keta kat besday bash mia & mija...nampak irfan dan wanie dah kenal dah...x sempat nak borak2 ngan wanie...table kita jauh kan..sempat salam wanie sblm blk jerk...

~~ciklinn~~ said...

wah seronoknye gi besday tu.... ermm takder rezeki kita nak jumpa... kalu idak leh kenal dgn wanie... yerlah selalu duk guling2 dalam blog jer kan..

~aza...as / ummie afiq~ said...

aza nampak wanie...wanie duduk semeja dengan Sab kaann?? tapi malu pulak nak pi tegur ;)...sorry lah yeerr...InsyaAllah...kalau ader rezeki lagi kita jumpa...kita borak2...lagipun masa wanie sampai...kami dah tak lama....nak balik...