looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, November 26, 2008

jom main squash

sejak dah beli kasut, mmg takde alasan la malas nak ikut mr. irwan bersenam..huhuhu..sebelum ni alasan kasut tak best...mmg alasan semata2 la tu...

kalau mr. irwan balik keje awal je, mlm tu mesti pegi bersenam...selalu nye main squash je...sebab court squash je yg selalu kosong..kalau court badminton kosong, baru la main badminton...teringin jugak nak masuk gym..tapi si irfan ni tak dibenarkan masuk...camne pulak kan...mr. irwan je la yg masuk gym...aku ngan irfan dok kat luar gym je tunggu mr. irwan...gym pulak sebelah je ngan swimming pool...si irfan ni kan pantang tgk swimming pool...merengek2 la nak swim...ape kejadah nye nak swim mlm2 anak ooiii...kang semput pulak anak aku tu...nak elakkan drama swasta kat situ, aku bawak jugak irfan rendam2 kaki kat swimming pool sementara tunggu mr. irwan...

ni gelagat si irfan bila diajak main squash..dia pun sama sibuk mengeluarkan reket dia...tapi reket badminton je la ye

elok la tu....guna reket badminton main ngan bola tennis...



ok dah siap..jom main squash...botol air kesayangan irfan ni tak leh tinggal tau


bila aku dan mr. irwan main squash, irfan jadi tukang kutip bola ye.......bukan paksaaan atau penderaan, dia yg sukarela nak kutip bola tu...ahakss


12 comments:

Sue@MamaMaryam said...

bagus la wanie n mr irwan mmg menjaga kesihatan... irfan pun syok dpt ikut abah p men squash...

Mimi~Najeeb said...

bagusnyer Irfan tolong kutipkan bola ye..rajin dia..nak join mama & abah exercise sekali la tu.

yantz-yeem said...

hahahah lawak je...boleh harap le kira nyer irfan nie yea...tp ati-ati kang duk kaco baling bola..takut terkena plak kat kpla irfan...lagi naya tambat sejibik kat dahi....

muhaiyom said...

salam..hai..comelnya irfan.....salam perkenalan dr mama afiq..

nifalnin... said...

best la dpt main squash.. teringat la plak ms zaman skolah dulu... huhu.. nak main semula...

Mama Mya said...

wah best.. xtvt menyihatkan badan huhuhu.. nak main sama boley hiks padaha x gheti pun aii nie kakaka

lieya_latif said...

wah bestnye wanie reti main squash.... lieya kampung sikit laa...mmg tak reti....lagi pun takut le main squash...takut bola kene muke haha ha ha ha ha

Fateen said...

hhheee, irfan tukang kutip bola jerr..xpe, nnt dh besar skit mesti dpt main sama..

eija28 said...

wah bestnyer main squash...irfan sibuk nak main badminton erk...

BigMouth said...

comei irfan..boleh join main sekali tak?

Puan Iza said...

wah! main squash pulak....salah satu cara tuk bersenam....majulah sukan tuk negara hehehehe

eija28 said...

alah wanie...eija keje biasa jelah kat kerajaan nie...keje mkn gaji...hehehehe...nape wanie?