looking for unique and personalized gifts???

Monday, November 24, 2008

i like to move it

irfan suka sgt ngan madagascar ni...pantang la nampak iklan ke, poster ke, ape je yg ade gambar madagascar mesti dia khusyuk je tgk..

jumaat lepas, sementara tunggu nak amik darah balik masa buat test glucose tu, kami lepak kat mcd...baru kol 9 kan..nak jalan2 kedai2 belum bukak..kena tunggu kol 10...bila nampak display toys madagascar, irfan pun excited..dia merengek2 la nak toy tu..tapi kat mcd tu toy madagscar dah habis pulak..dia ganti ngan toy lain...tak jadi la belikan happy meal untuk irfan..pujuk irfan, cakap beli kat mcd dekat area rumah je...tapi bila nak sampai rumah dah nak zuhur..mr. irwan dah kelam kabut nak gi solat jumaat..tak sempat la singgah mcd..

sebab dah janji ngan irfan, masa kami nak gi rumah ila, singgah dulu mcd kat sini...ramai nye org..semua beli happy meal...hahaha...nak dekat 1/2 tunggu, akhirnye dapat la irfan alex the lion...



bukan main seronok dia...diketuk2 la kepala alex tu nak bagi dia bunyi..irfan makan fries nye je...burger nye mr. irwan dan aku yg makan la

kotak happy meal ni kan ade gambar madagascar...irfan tak bagi buang..bekas popcorn yg ade gambar madagascar hari tu pun masih ade lagi

5 comments:

yantz-yeem said...

wah mesti irfan pon pandei joget2 ala madagascar tu...adehaiii nak bwk aqil tgk citer nie x tau sempat ke x eks....asyik full hs jek....

eija28 said...

x penah try lg beli happy meal madagascar tu.....

Hirda Ibrahim said...

aku suka semua menan fr Mcd.
hardy dh ada 3 = lion (Alex), giraffe (mermain) & penguin.
hardy main2 gitu je. mama dia yg gila dok beli..saja nk menyemak umahhhh <--- ni ayat daddy hardy..huhuhu...

Mimi~Najeeb said...

hihi...ramai sungguh minat madagascar ni kan..
najeeb pun xleh tgk benda ni kt McD mesti sibuk nak..
Najeeb pun ada Alex ni..dia suka goncang2 bagi berbunyi..hihi

Mama Mya said...

hehehe cam best jek.. nak try beli gak bukan tuk cik mya tapi tuk mamanye hahaha

re = suspek yer hiks