looking for unique and personalized gifts???

Monday, November 3, 2008

sukaneka

irfan pun join sukaneka jugak tau...acara kutip gula2...

cuba cari mana irfan

tu diaa...ramai yg berebut

irfan confius asal ramai sgt org...dia tak nak kutip pun gula2...puas aku pujuk...dia takut...asyik hulur tangan suh aku dukung dia keluar..


last2 mama dia main tipu...mama yg tolong amikkan...hehehe

irfan bukan nak sgt pun gula2 ni..dia bukan makan pun...saje suka2

"byk gula2 dlm poket apan tau"

3 comments:

mrs hafiz said...

ramainye budak, kalau dah big boy mcm irfan ok la kot nak rebut gula2.. kalau anak maria, sure kene penyek je nnt hehe

Sue@MamaMaryam said...

hehehe..x aci!!! agaknya klu maryam pun mesti mama dia yg kutip.. seronokkan?

mrs khairul said...

ala wanie..i can see irfan lah..tu yg cenonet tuh,,hehehe..wah irfan p famili day ke? sama lah ngan kanda x ske sweet..kalo org kasi dia smpn dlm poket..sudahnya bila niza lupa nak kuarkn ngan sweet tu skali aku basuh dlm machine..hahhahah..