looking for unique and personalized gifts???

Monday, November 3, 2008

tm family day

sabtu lepas kami pegi family day tm kat family park bukit jalil...kali ni peringkat ibu pejabat...pertengah tahun hari tu kami ade pegi family day tm peringkat department kat tiara beach resort

irfan la yg paling excited...bila sampai2 je, nak parking kereta irfan dah tak sabar2 nak turun bila nampak ni


hot air balloon...

kat sini ade macam2 gerai makanan...setiap family dapat kupon rm 20...boleh la beli ape2 makanan...sampai2 je mesti makan dulu...belum breakfast lagi...

nasi dagang for mr. irwan, nasi kerabu for me and popcorn utk irfan...eheheh


ala2 picnic gitu...tikar oren tu mmg dapat satu setiap family time register...

irfan mmg pantang nampak balloon...merengek2 la dia nak balloon...bila dah dapat senang hati la dia..


beratur kat clown nak minta balloon..


ok dah dapat balloon


ok jugak la family dah ni...mr. irwan masuk 2 permainan sukaneka..yg pertama isi air dlm botol guna span...kumpulan mr. irwan dapat no 1...yg kedua lari perpasangan ikat kaki...dapat no 2...takdela balik dgn tangan kosong...dapat 1 beg laptop dan 1 beg balik kg...ok la...nak harap cabutan bertuah, kami ni mmg tak pernah la bertuah nak dpat...hehehe...

irfan happy...berlari sana sini...dapat jumpa ramai geng...tahun depan kita pegi lagi ye...tahun2 lepas tak penah pegi...tahun lepas buat kat desa waterpark...mungkin lagi best kot

3 comments:

atty's said...

naik tak hot ballon tuh..

mirah said...

salam ziarah..
eh kita pun pg juga.. tp tak perasan pula si kecik irfan..

mrs hafiz said...

bestnye kalau dpt naik hot air balloon tu..