looking for unique and personalized gifts???

Thursday, November 27, 2008

bila irfan mengemas

irfan ni rajin menyepahkan mainan dan books dia..bila nampak aku keluarkan penyapu, nak sapu living room, irfan pun cepat2 kemas barang2 dia tu..takut aku sapu buang pulak mainan dia..tau pula kye...

bila mengemas, kat sini la tempat nye irfan menyumbat toys dan books dia


sumbat semua nye...jgn tak sumbat


ni la hasilnye bila irfan mengemas...kabinet tv ni dah jadi tempat simpan mainan irfan..ish ish ish


sekarang mengemas atas kabinet tv pulak


elok je si irfan ni menyusun toy dia kat tv ni...jadi tempat display pulak dah kabinet tv ni...ni yg mr. irfan hangin...gangguan je bila nak tgk tv...hikss


bila dah habis sapu..tak sampai 1 minit irfan dah keluarkan balik semua nye...bersepah balik..huhuhu

13 comments:

eMMa@iKKa said...

wanie!!rajin anak teruna awak mengemas ek..yang best tu puting tak leh tinggal..melekat juga kat mulut...:)

Zanna_MamaBatrice said...

ha ha ha...
gelak arr irfan nie..
tahu plak dia takut mama dia buang skali menan2 dia tu....tu yg dia gi kemas sekejap..nak kasi clear laluan mama dia menyapu....pandai arrr....

Sue@MamaMaryam said...

keh keh keh ... pandai la irfan ni..baik selamatkan menan... tpkan wanie ok la dia x minta penyapu sama.... klu maryam...tekanan tau.. nak gak nyapu sama

Mimi~Najeeb said...

hihi..puting tu xleh lepas dr mulut dia..

eija28 said...

pandai erk irfan mengemas...semua aku tgk dah pakai tv plasma...bila plak turn aku nak pakai tv plasma nie....

yantz-yeem said...

rajinn nyer irfan.....pasnie wat lagi eks,...mama irfan kan suke bersenam...nyapu tu pon 1 senaman gaks tau...

Cik Puan Mimi said...

hahah tau plak time mak dia nak nyapu dia simpan leklok mainan dia.. rajin irfan ni.. pengemas orangnya..

puting tu tetap tak tinggal dari mulut.. sama kes dengan emily :)

Jue ~ mama DnD said...

wooo kemas sekejap jer eh..takut mama dia sapu mainan dia.. bijak..bijak.. oklah tu kalo dalil abuat dek jer... pastu terkedek² kejar yg dah tersapu tu...

Azie said...

wanie aku xtahan tgk puting tang mulut tue..gongong jer....aku nie rimas tau mcm nonie jugak ..puting..puting..
eh pandai yer si irfan nie susun barang yer....

SaDi said...

oklah tu.... :D rajin dia... kecik pun dah pandai mengemas... huahuahuahua :D

muhaiyom said...

comeinya tgk irfan mengemas..sibuk je ngan puting kat mulut tu..hehehe..xpe..makin kemas la umah tu..hahahha..

re=da dekat sgt la pucong prima ngan umah ayom tu..umah wannie area mana?otk?

lieya_latif said...

wanie, kak mimi punye kabinet tv jadi tempat landing emily....kat umah ko plak irfan wat kabinet mainan die yeak....comel plak aku tgk die khusyuk menyusun menan die tu...cute tau!!!!

yg paling kelako tu...dpn tv penuh ngan menan die he heheheeheh...asal boleh je irfan ni mengemas.....he he hehe

Mama Mya said...

wah rajin laa pakwe nie mengemas.. leh wat calon menantu nih hehehe.. dah ada yg booking ke? hiks terlebey sudah..

re = wanie nasi lemak tue kat flat desa mentari, klang lama.. tekak den sedap laa x tau ler tekak org lain hiks..