looking for unique and personalized gifts???

Sunday, November 23, 2008

weekend ku dan birthday bash afiq

weekend ku kali ni amat membosankan..mr. irwan shoot gambar wedding dari jumaat hingga ahad..tinggal la ku dan irfan berdua je kat rumah..mati kutu kami...

nasib baik la, semalam mr. irwan balik awal..kol 6 dah sampai rumah...dapat la kami pergi birthday bash afiq...dalam penat2 pun mr. irwan sanggup jugak bawak kami ke birthday bash tu..thanx dear..dia kesian kat aku dan irfan kot.....

thanx ila sebab sudi jemput kami..mmg meriah bash afiq..theme bash afiq ni pun menarik...animal theme party in green and white...kali ni kami sampai awal...sempat la tgk cake cutting..kol 8.30mlm kami dah sampai...

bergambar ramai2 dulu sebelum cake cutting




baby balqis comel sgt...elok je dia tak meragam...anak dara lieya pun comel..ngan rambut nye tu..geram tgk..ni yg tak sabar nak baby girl ni...hikss

birthday boy n family


The cake cutting..comel betul baju monkey afiq tu...




irfan suka pulak dia makan gummie dan mashmallow ni...



lepas cake cutting makan kek la pulak kan


budak comot ni buat muka hensem...wakakaka



kami terpaksa balik awal semalam..lepas makan2 terus balik...mr. irwan dah penat...hari ni pulak dia ade job lagi kat sungai buloh...tu yg kena balik awal tu...


p/s: hari ni mr. irwan balik lewat..buat outdoor photo shoot sekali...huhuhu...bosan nye dok rumah seharian ni..agak nye mlm baru dia sampai rumah...

12 comments:

anese said...

i think ur hubby busy utk my sil wedding kotttt...hehe..salam kenal.

Hirda Ibrahim said...

bz sungguh irwan tu. takpe wanie. rezekiiii...
bestkan tgk bb balqis? sooo bam2.

eija28 said...

kali nie wanie sampai sblm cutting cake kan...sempat gak posing2 beramai2...irfan kecik jerk erk dia...

lieya_latif said...

keh keh keh...suke tul tgk posing irfan bile suruh buat muke ensem tu....comel tau...tang kenyit2 idung tu yg mahal tu.....

wanie, lieya suke baju irfan tu...tagline die mmg best he he hehe....

Mama Mya said...

wah bestnye jumpa kengkawan ramai2..

Puan Iza said...

akhirnya dapat gak jumpa wanie dgn irfan...irfan so cute laaa...kecik molek jer.....:-)

Sham Ummi Echa said...

wanie pon da hapdet pasal bash afiq ni yer.. cntik gambo..yer la camera canggih yer x..

wanie..kita slalu jmpa..tp slalu x smpt nk sembang kan...

mrs hafiz said...

siap ada bj cute tu ehh..

Cik Puan Mimi said...

wanie, irfan tu baikkan.. buat hal sendiri jer.. tapi memang baju dia tu sungguh cute.. siap ada tagline lagi..

kali ni sempat wanie bergambar dengan kita ramai2kan.. baru best

Mimi~Najeeb said...

bagusnya Mr. Irwan, walaupun penat dia sanggup bwk Wanie & Irfan gi bash Afiq..seronoknye tgk korang semua kt sana posing sakan..semua pakai kehijauan gitub :D
p/s- Irfan buat muka ensem tu yg tak tahan tgk tu..hihih..cheeky sungguh ye dia..

Zanna_MamaBatrice said...

alahai....dlm boring2 sempat gark wanie memeriahkan majlis besday bash anak bujang ila yerk....meriah kan...

ala irfan...muke ensem tu mahal ler sayang...kekadang nengok muke irfan nie cam berubah sikit erk wanie....

yaa...i agree...baju irfan sgt comel ngan tagline tu....ada tak tagline "beuatiful jus like my mummy " hik hik hik...kalu ada nak ler belikan anak daraku itu...

ILA said...

Mekaseh yer Wanie sbb sudi memeriahkan majlis bday AFIQ aritu. Maaf la sbb lmbt drop komen....

Lain jdnyer muka IRFAN bila dia buat muka camgitew (Budak comot buat muka hensem) hahahhah