looking for unique and personalized gifts???

Tuesday, November 4, 2008

mari mewarna

masa kat family day hari tu, ade peraduan mewarna...irfan tgk kiri kanan semua org ade benda ni..dia pun nak jugak la...aku amik la satu set untuk dia..sebenarnye tu untuk budak umur 4 tahun ke atas...aku amik jugak..hehehe

ni la benda nye


tgh sibuk membelek2


excited dia nak mewarna benda ni




ni la hasil kreativiti si irfan

6 comments:

Sue@MamaMaryam said...

hehe ok la..tu hasil kerja tgn irfan.. :)

arine said...

hahaha..comel tul Irfan ni la.Ok la tu hasil keje tangan Irfan, baru nak mula, nnt lama2 mesti cantik.

Eisha said...

hahaha comey la irfan...ready la kat umah pasni mgkin ade hasil keja tgn irfan kat dinding umah lak ahakz

Puan Iza said...

Wah! irfan pun nak mewarna gak yea....ok lah tu...kecik2 dah tunjuk skill mewarna...:-)
Macam haikal lak...dah abis dah lantai & dinding umah dicontengnya....huhuhu

ILA said...

bagus...bagus....sungguh kretif IRFAN ni. Sangat bagus sebab dia x conteng kat baju sendiri, dia tau conteng kat benda tu ajer!! cerdik...cerdik

lieya_latif said...

shanteeeeeeeeeeeek.............pandai irfan kaler....jgn pasni irfan kale dinding umah dah la yeak he he he he....