looking for unique and personalized gifts???

Monday, November 17, 2008

hardy's birthday bash

semalam kami pegi birthday bash hardy..thanx hirda kerana sudi jemput kami sekeluarga..

seperti bash mia & mija hari tu, kami sampai lambat jugak...terlepas cake cutting lagi..mr. irwan main basikal lagi pagi tu...nasib baik mr. irwan nak jugak pegi walaupun dah kepenatan...lagipun mr. irwan dah janji ngan aku...hehehe...

meriah birthday bash hardy ni..ramai tetamu yg hadir...kek dia pun best...choc indulgence..yummy..makanan pulak semua sedap2...masa kami tgh makan, ramai mommies dah nak balik..tak sempat nak sembang2 pun...

mr. irwan tgh melayan irfan mengerjakan goodie bag nye




dah jumpa geng main bola..makin hensem AD ni...lama tak jumpa dia


birthday boy


sham dan echa dah nak balik dah


irfan pulak..

13 comments:

Mimi~Najeeb said...

najeeb pun tak sabar2 nk makan dr goodie bag dia..
Yesterday first time jumpa Wanie & Irfan..mak dgn anak sama comel sama putih..
Suka tgk Irfan ensem..sure besar nnt ramai peminat..
x dpt nak borak lelama dgn wanie sbb nak balik awal..lagipun kami ber-2 je..najeeb pulak sibuk nak masuk store rumah hirda/panjat tangga..hihi..satgi kang 'drama swasta' kt situ org tgk fe'el dia ngamuk..

Sue@MamaMaryam said...

sowi wanie..x sempat nak borak2..satunya aku x sihat.. sakit gusi.. huhuhu..harap len kali kite leh sembang... jgn ambil hati ye...

~aza...as / ummie afiq~ said...

sempat jugak bersalam dengan wanie :)...itu pun dah nak balik kaann??? irfan memang hensem...kecik molek jeerr dia :)

ILA said...

Sempat jumpa wanie sekejap je... x sempat nak borak pjg!!

Hopefully wanie dapat dtg ms bday bash AFIQ pulak sabtu ni....

Sham Ummi Echa said...

dpt gak tegur wanie..hehehehe...
ada gak muka daku trselit kt cni..hahhahah...

wanie... naper tgk irfan da makin kurus.. dlu2 tgk gambo dia.. nmpk cam berisi sket.. skang ni cam kurus jer.. dia xmo mkn yer...

Sham Ummi Echa said...

opss...lupa plak... nk cilok gambar kt cni leh x..

eija28 said...

wanie terlepas lg erk nak tgk cutting cake...sorry yerk wanie x sempat nak borak2 dgn wanie...sempat bersalaman jerk sblm eija balik semalam...irfan cute lor rambut mcm tu....

atty's said...

ensem boy..anak sapa le tuh

lieya_latif said...

wanie....ramai geng2 kite anak lelaki dieorg rambut mushroom...tap irfanlain sikit....mmg kiut...stylo sungguh rambur irfan...mmg kene ngan muke die yg bujur sirih tu.....cute sangat!!!!!!!!!!!!!!

ala takpe laaa...walau telepas cake cutting pun yg penting wanie datang gak....mr irwan minat berbasikal yeak....bagus tu tuk kesihatan....

Cik Puan Mimi said...

wanie, kita asyik la tak dapat borak, sebabnya bila wanie sampai, kitaorang dah abis makan, pastu malas la nak kacau wanie nak makan pulak.. tak pe la, nanti kalau ada rezeki, kita borak dan makan sama2 ok

MakSu said...

salam wanie...
sorrilah baru nak balas komen wanie... saje je tukar selera nak berblog plak... lgpun fp asyik problem jer...buat hilang sabar ajer dibuatnya... irfan makin encemlah...

Hirda Ibrahim said...

wanie,
thanks for coming, hirda sefamily sgt berbesar hati wanie sudi dtg.
sian irwan sure penat kan?

irfan good boy sgt. cute sungguh part dok ain bola dgn AD tu...
hirda memang suka rambut irfan..siap leh buat cacak2 lagi.jelesss...hehehe

Jue ~ mama DnD said...

ha'ah lah wanie x sempat borak punkita kat beday bash hardy tu kan... akak nak balik dah masa wanie sampai tu..coz dalila dah star crancky.... lenkali jumper kita borak eh....