looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, November 19, 2008

masam nye..

suatu mlm kami hanya makan oren utk dinner

suap menyuap 2 beranak ni


aksi2 irfan makan oren




tak masam pun oren tu ok...berlakon je irfan ni tau..konon2 masam sgt la oren tu..pandai ko berlakon ye

uiikk..dah nak habis oren 2 beranak ni keje kan..mama belum makan lagi la....tu la sonok sgt snap gambar diorang makan

12 comments:

Iena@MaMaJannah&Rizqi said...

amik gambar org yg kita sayang pun dah membuatkan kita kenyang..mkn oren jer ker tuk dinner?..memang diet betul wanie ni..

Puan Iza said...

lorrr takkan mkn buah oren jer...ke diet nie? hehehe...alahai irfan...masam ke oren tu sampai tertutup mata haa....
bak la auntie skit oren tu...mana aci mkn dgn papa je....

Sue@MamaMaryam said...

cepat la korang kurus camni wanie..aku x lena plak klu x mkn..huhuhu kurang2 roti n susu...

nifalnin... said...

aduh.. bagai terase2 jer mulut nih nak mkn oren.. huhuhu... meleleh ayaq liur nih...

Mimi~Najeeb said...

pandai ye Irfan berlakon buat mcm2 konon oren masam ye..hihi cheeky sungguh anak mama ni..

lieya_latif said...

terkenyit2 mate irfan makan oren....he he he he boleh plak die makan kan....bagus2...mia n mija tak dapek nyeeee...dieorg memang dah set dlm mind dieorg buah tu tak sedap sebab masam he he he he bagus gak...leh lieya hadap sorang2...kih kih kih

yantz-yeem said...

ayukkkk....walopun wani ckp x masam tp tgk gaya irfan mkn tu cam masam je...mmg irfan nie pandei berlako le..over tau!!!

Jue ~ mama DnD said...

dinner oren jer.. diet tul wanie nie... dalil akalo mkn oren akan sebut.."acam'..hehe sweet muka irhan yg siap tutup mata tu..yo yo o msm eh irfan..

Cik Puan Mimi said...

gelak2 mimi tengok aksi muka irfan buat masam2 tu.. pandai sungguh berlakon dia tu..

kalau macam ni la sure wanie cepat kurus

Sham Ummi Echa said...

ni betul2 nyer diet nih.. mkn oren jer.. kalo daku x leh tido mlm la jwbnya.. plng kurang pon nk gak mkn roti atau nugget tau...

pndai irfan brlakon konon2 msm la oren tu yer..

~~ciklinn~~ said...

alahai comelllnyer muka budak masammm.. pandai berlakon yer...

yong said...

eeee acamnyeeeeee!

hehehehehe