looking for unique and personalized gifts???

Thursday, November 13, 2008

berjalan2 di waktu petang

satu petang aku dan irfan pegi management office nak bayar maintenance...disebabkan maintenance office tu dekat club house...dekat la dgn swimming pool, aku terpaksa jalan2 laju2..tak nak bagi irfan perasan swimming pool tu...kalau dia nampak mesti mengamuk2 nak swim..aku bukannye tak nak bawak dia swim..tapi swimming diapers dia dah habis, tak sempat nak pegi beli...lagipun irfan tgh selsema..takut makin teruk pulak nanti..

lepas bayar maintenance, kami lalu playground...bagila irfan main kejap


takde budak2 lagi masa ini..baru nak pukul 5..irfan main sorang2 je la


dalam lif..aduhai..kurus betul budak ni...sedih betul tgk dia

8 comments:

Mimi~Najeeb said...

kalo irfan takleh tgk swimming pool..najeeb lak takleh tgk playground..mesti nk kena singgah kt situ..kalo tak haruslah ngamuk..

eija28 said...

klu iman lor g playground langsung dia tak ingat nak balik dah...wanie ada bagi irfan supplement x?vitamin ke?

atty's said...

kuyus tak pe janji sehat..

nifalnin... said...

bulat mata irfan nih.. hehehe... wanie, x kisah la klu irfan ni kurus.. janji dia sihat.. lgpun irfan ni nampak aktif.. so, sesuai la ngan fizikal dia... senang nak menyelit2.. heheheh...

Cik Puan Mimi said...

wanie, swimming diapers tu macamana?? mimi selalu pakai dorang swimming suit jer.. tak de pakaikan diapers pun.. hehehe

Cik Puan Mimi said...

lupa nak tanya, sempat tak hantar gambar pada sab?

lieya_latif said...

lieya perasan gak wanie irfan dah kurus...compare ngan geng2 die cam farhan, hardy, adam pun irfan yg slim sikit....tapi takpe laaa...yg penting irfan sihat dan aktif....lagi pun irfan ni lieya tgk besar nanti mesti encem he he he he

~~ciklinn~~ said...

lor ciannyer dier main sorang2... ha wanie nanti bg adik cepat2.. heheehhehe

tak panas ker main duk kol 5 tu...