looking for unique and personalized gifts???

Thursday, November 13, 2008

jom ke tingkat 4

kejap je main kat playground tu..hari macam nak hujan..kang tak sempat pulak berlari ke rumah..so aku pun ajak irfan main kat tingkat 4 rumah ake..ade kawasan lapang..kalau hujan sempat lagi berlari ke lif..

ni la kawasan lapang tingkat 4 tu..kosong je pun..boleh la kalau nak bawak irfan main basikal, main bola ke kat sini...


hari tu tak bawak basikal..malas pulak nak naik atas amik..hehehe..so main bubble je la..bubble yg dapat masa birthday bash mia & mija




ape la yg dia jumpa tu...semut ..hehehe


tgh tengok penjaga bangunan bawak barang ape ntah..siap nganga2 mulut...

6 comments:

eija28 said...

wanie tingal ka puchong nie area mana nie wanie?

Cik Puan Mimi said...

besar dan luas jugak kawasan apartment rumah wanie niyer...

senang kalau main kat tempat2 macam ni.. bebas dari kenderaan kan..

Sham Ummi Echa said...

wanie dok kt mana yer... cam aman damai jer area umah wanie ni.. tenang jer daku nengok...

Puan Iza said...

wah! bestnya temapt dia nie....ok lah tmpat camnie....cam menarik jer....wanie dok kat mana nie?

wanie said...

wani dok puchong..taman puchong prima..aprtment rumah wanie ni desa impiana

ILA said...

wah...environment dia nampak cam apartment kat Singapore jer!! nampak damai sungguh...bersih lak tu!!