looking for unique and personalized gifts???

Wednesday, November 12, 2008

tomato man



kalau pegi kedai, nampak pulak tomato yg segar dan cantik2, mr. irwan mesti beli..bukan untuk dimakan..tapi untuk buat air kegemaran mr. irwan...air tomato

air tomato yg mr. irwan buat sedap..aku mmg tak pernah buat air ni..mr. irwan je yg akan buat sendiri..


ni la bahan2 nak buat air tomato ni...kali ni mr. irwan buat tomato milk shake...


tadaa....dah siap pun tomato milk shake versi mr. irwan


sedap...kebelakangan ni kami jarang dinner..nak diet la konon nye...kami minum air tomato la untuk dinner...sedap dan mengenyangkan...sebab ade susu....cuba la buat air tomato ni..senang je...

9 comments:

Sham Ummi Echa said...

hi wanie... sy perasan wanie masa bash mia n mija ari tu.. tp x smpt nk tego sbb masa tu da sibuk nk balik...

sy x penah mnm air tomato ni.. nmpk cam sdp jer.. tp x masam ker..

eija28 said...

nampak mcm menarik jerk air tomata milk nie...kena try buat nie wanie

SaDi said...

sadi tak suka tomato... tapi org kata laaa.... makan tomato... kulit jadi cantik... nanti sadi nak try laa resepi niii... mana tau lepas ni sadi pulak suka makan tomato... huahuahuahauhua :p

NAEMAH said...

yum yum yum..emm sedap air nie...hubby suke gak minum nie, tapi daku kureng skit sbb dok pikir tomato nie masam..xtully kalu dah letak susu nice je rase dia tul tk???..

faraulah said...

susu ngan tomato jer ke?..ker ada pape lagik yg kena letak?

Cik Puan Mimi said...

memang bagus minum air tomato, minuman berkhasiat lagi.. boleh diet sama kan.. murah pun murah, jimat pun jimat.

wanie said...

letak tomato, susu(fresh milk ke, full cream ke, ape2 susu), gula sikit(tak letak pun ok), ais..blend semua

CRAZY BEAUTIFUL88 said...

salam
nampak cam best aje, boleh jumpa ni

AdAm n FaMiLy said...

Mummy saye x mkn tomato, kalo termakan mesti die muntah. Kalo Ice blended tomato ni xtau la plak. Nk kene try gak ni suh Mummy saye buat. Hehehehe...
Backdated soklan nih. Psl pap smear tu.. skit x? Ingat nk buat gak. Tp tkut dol... tkut sakit n xleh buat keje lak lps tu. Wanie buat katne?