looking for unique and personalized gifts???

Thursday, November 27, 2008

irfan's lunch

hari ni try buat ni untuk lunch irfan

pan mee..


resepi pan mee ni dari sini ye...

tapi seperti biasa irfan makan sikit je..hirup sup je lebih...asal la anak mama ni tak nak makan...penat tau ketung ketang kat dapur...

14 comments:

muhaiyom said...

rajinnya ketung ketang kat dapur..
irfan saje je tu..nanti betul2 lapo musti abis punya masakan mama tu...hehe...nak curi resepi yer..

Puan Iza said...

sedapnya nampak pan mee nie....rajin wanie masak yea...

Cik Puan Mimi said...

cuba bagi irfan vitamin yang ada lysn, insyallah dia ada selera makan.. dulu farhan pun macam tu, sejak bagi vitamin lysn (tak kisah la brand apa) ni alhamdulillah dia dah nak makan..

nasazfrog... said...

1st time singgah sini... cantiknya gambar kat sini.. :)

salam perkenalan,,,:)

Zanna_MamaBatrice said...

wanie...
tu feveret hubby & FIL...
daku pun jatuh cinta masa 1st time makan...MIL mmg rajin buat..coz' FIL suke kan....
tu kalu makan panas2...pastu ada kicap cili..best tu wanie...

kak mimi...tulah yg kak mimi makan time kat umah zana raya tu...he he he....sup tepung...he he he

yantz-yeem said...

wani aku ngerti perasaan mu itu...sbb aku pon merasai yg sama apa yg ko raser...berkobar-kobar msk kat dapo tp aqil langsung xmo mkn..at lis irfan nak jugak teguk sup tu...

Jasfyra said...

sedapnya pan mee...
nanti nk try gak ar

Sue@MamaMaryam said...

rajin sggh wanie ni...

mamaaina said...

lapar pulak tgk .....laparnya...

lieya_latif said...

ermmm...sedapnye,...kalo dpt kat aku ni 2-3 mangkuk aku bedal ni he hehe

wanie, cube bagi appeton lysine with syrup tu...tu untuk improve appetite....mia takmo makan nasi 3 ari lieya kasi die minum ni (ceh anak baru takmo mkn 3 ari tuuu he he he) alhamdulillah....mia selera balik nak makan....bende ni pahit so wanie titik dlm susu die....cube larh

Mimi~Najeeb said...

ha'ah Wanie..mcm K.Mimi ckp tu la..try bagi Multivitamin with Lysine..mcm Najeeb makan brand Appeton..ok la..selera gak la..tp dia byk gerak x diam..so xde la tembam sgt

JuJue said...

mak dia ada...tolong la makan... nampak cam sedapp

yong said...

irfan..nape takmau makan?aunty dah nampak shedapp je makanan tu ha..

Chem pun ikut mood gak mkn nya..bila dtg mood makan, sampai tak berhenti mtk makan!

eija28 said...

ko nie wanie ada jerk resipi nak masak....rajin sungguh...irfan x ada selera nak mamam ke?