looking for unique and personalized gifts???

Thursday, November 27, 2008

nak cuti!!!

this weekend kami takde kat sini...pegi kuala kangsar..tapi bukan untuk bercuti2..mr. irwan ade job shoot wedding kat sana..aku dan irfan semestinye ikut la kan...penginapan kami kat sana nanti dah disettlekan oleh bakal pengantin...

yg tak best nye..cadang nak balik teluk intan sekali...mr. irwan pun apply la cuti hari isnin...sekali tak approve...huwaaaa...tak dapat la balik teluk intan..lama dah tak balik teluk intan....terus balik puchong je la ahad nanti....sob sob sob..

ofis hubby ni pelik sikit..time2 akhir tahun ni la keje berlambak..dah pening kepala mr. irwan...kesian dia....nak cuti pun tak boleh..cuti byk lagi tak habis....baru cadang nak suh mr. irwan amik cuti untuk anniversary kami nanti..dah dekat ni...tapi nampak nye harapan tipis la...tak dapat la jalan2 nampak nye

6 comments:

madam CT said...

u org teluk intan?area mana?

my hubby pun org sana arr..

dh lama x makan mee rebus mastan ghani

pergghh sedap ooo

muhaiyom said...

re=hehehe..saya tau bangat tmpt akak tu sbb sy mmg org puchong..
nanti bg ym akak ye..da jumpa org sekampung..hehehe

eija28 said...

slmt bercuti wanieeeeeeeeeeeeee

lieya_latif said...

wow....best tu sambil...lieya pun same cam wanie suke ngekor husban...pantang die buat kursus kat tempat best2...harus lieya ngekor jugak hik hik hik

Cik Puan Mimi said...

apa la boss mr irwan tu.. kan dah hujung tahun ni, biasanya time ni la orang semua amik cuti nak bawak family jalan2kan.. tak pe la wanie, tak dapat balik minggu ni, cuba la try balik minggu depan plak

nifalnin... said...

ermm.. syok nye gi jenjalan.. wanie dok puchong kat area maner.. nanti leh kite roger2... heheheh...